NEPTUN-AQUA Diszperziós színezőpaszta

Pigmenteket és adalékanyagokat tartalmazó vizes szuszpenzió.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Belső felületek festésére alkalmazott vizes műgyanta diszperziós festékek, mész valamint enyv vagy karboxil-metilcellulóz kötőanyagú festékek színezésére szolgál, max. 3 %-os mennyiségben. A fentieken túl alkalmas még a Neptun-Aqua ajtó-ablak és a Neptun-Aqua időjárásálló festék  festékek színezésére, továbbá árnyalására. A fekete és okker színű változatok kültéri célra is használhatók.

SZÍNVÁLASZTÉK

Sárga, piros, kék, zöld, okker és fekete színekben elérhető a termék.

MINŐSÉGI JELLEMZŐK

Kiszerelés 100g tubusban

HASZNÁLATI JAVASLAT

Esztétikus színárnyalat nyerhető, ha a diszperziós falfesték egy kisebb részét a megfelelő színezőpasztával keverik el, majd ezt a színezett részt a festék másik, nagyobb részével keverik össze. A falfestékre számítva max. 3 %-os mennyiségben alkalmazható. A színezőpaszta önmagában festésre nem alkalmas.

TÁROLÁSI ÉS GARANCIÁLIS IDŐ

Eredeti, zárt csomagolásban, a gyártástól számított 12 hónap. Tárolása fűthető, vagy fagymentes helyen (+5°C és +30°C között), a termék fagyveszélyes!

Mivel színezhetek még?

Neptun-Aqua színezőtinta

Pigmenteket és adalékanyagokat tartalmazó vízes szuszpenzió, elsősorban belső felületek festésére, diszperziós falfestékek színezésére

Neptun univerzális színezőtinta

Oldószerben diszpergált, fény- és időjárásálló pigmenteket tartalmazó, nagy színezőerejű készítmény kül és beltéri használatra