NEPTUN Univerzális színezőtinta

Oldószerben diszpergált, fény- és időjárásálló pigmenteket tartalmazó, nagy színezőerejű készítmény kül és beltéri használatra.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Finoman diszpergált pigmenttartalmának köszönhetően nagy színező, még magas titándioxid tartalom mellett is. A kialakult szín még kültéren is hosszú ideig megmarad, nem fakul ki. A háztartásokban széleskörűen használható, végtelen színvariáció lehetséges. Az Univerzális Színezőtinta színei egymással tetszés szerint keverhetők. A Színezőtintáka kívánt festékekbe könnyen bedolgozhatók, a kicsapódás és a kiúszás veszélye nélkül.

Az alábbi festékeink színezésére ajánljuk:

SZÍNVÁLASZTÉK

Sárga, fekete, kék, zöld, piros színekben elérhető a termék.

MINŐSÉGI JELLEMZŐK

Külső Homogén eloszlású szuszpenzió
Kiszerelés 100ml-es műanyag flakonban

HASZNÁLATI JAVASLAT

Az ajánlott alkalmazási mennyiség: 0,1 – 5,0 % közötti (a festék teljes mennyiségére vonatkoztatva), a kívánt színerősségtől függően. Az 5 %-nál nagyobb mennyiségben való alkalmazás esetén az alapfesték tulajdonságai megváltozhatnak, ezért ezt lehetőleg kerüljük! A flakon tartalmát minden egyes használat előtt alapos rázással homogenizálni kell! Ezután a festékbe egyszerű keveréssel bedolgozható. Bekeverés után célszerű kis felületen próbafestést végezni, mert száradás során a szín változik!

A termék önmagában festésre nem alkalmas, de minden alkid-bázisú zománc, valamint diszperziós-, enyv- és karboxil-metilcellulóz kötőanyagú falfesték színezésére kiválóan használható. Alkalmas ezen kívül mész- és temperafestékek színezésére is.

TÁROLÁSI ÉS GARANCIÁLIS IDŐ

Eredeti, zárt csomagolásban, a gyártástól számított 18 hónap. Tárolása fűthető, vagy fagymentes helyen (+5°C és +30°C között), a termék fagyveszélyes!

Mivel színezhetek még?

Neptun-Aqua színezőtinta

Pigmenteket és adalékanyagokat tartalmazó vízes szuszpenzió, elsősorban belső felületek festésére, diszperziós falfestékek színezésére

Neptun-Aqua színezőpaszta

Pigmenteket tartalmazó vizes szuszpenzió, melybelső felületek festésére alkalmazott diszperziós festékek színezésére szolgál